Jemný chřestový předkrm
Bílý chřest se vyznačuje svojí jemnou a lehce nasládlou chutí. Využijete jej ať už do polévky nebo jako snadný předkrm, kdy jej stačí jen uvařit ve vodě a podávat přelitý máslem. Jeho chuť tak krásně vynikne.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 001 kJ / 478 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 1,54 g | 
| Tuky | 33,52 g | 
| Vláknina | 4,14 g | 
| Cholesterol | 102 mg | 
| Sodík | 9 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 40,55 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Jemný chřestový předkrm
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r7N6
Moje poznámka
					
				
Jemný chřestový předkrm
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r7N6
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 38 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 39 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 44 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 8 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							chřest jako předkrm, 
						
						
							chřestový tatarák, 
						
						
							nejlepši předkrm, 
						
						
							studený předkrm, 
						
						
							předkrmy s chřestem, 
						
						
							předkrm s chřestem, 
						
						
							studený salát s chřestem, 
						
						
							chřestové recepty, 
						
						
							recept chrest jako predkrm, 
						
						
							chresttovy predkrm, 
						
						
							studený chřest recepty, 
						
						
							recept na studený předkrm, 
						
						
							chrest a mozarella, 
						
						
							dobrý predkrm, 
						
						
							předkrmy na lžicku, 
						
						
							chřest jako studený předkrm, 
						
						
							předkrmy z chřetu, 
						
						
							jak připravit předkrm, 
						
						
							chřest jemný recept
						
					
						Suroviny:
						
							chřest bíly, 
						
						
							máslo, 
						
						
							citron, 
						
						
							cukr hnědý, 
						
						
							sůl
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře (2)