Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 986 kJ / 1 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 240,32 g |
Tuky | 70,17 g |
Vláknina | 5,88 g |
Cholesterol | 750 mg |
Sodík | 618 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 18,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí maso na bazalce a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WKJ4
Moje poznámka
Kuřecí maso na bazalce a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WKJ4
Nejnovější recepty
Salát s chřestem a jahodami
Přidáno před 1 hodinou
Masové kuličky obalené v ostro-kyselé omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Domácí třešňový sirup
Přidáno před 2 hodinami
Kynuté knedlíky
Přidáno před 7 hodinami
Květákové kari s brokolicí, paprikami a baby špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí steak s rebarborovou omáčkou
Přidáno 6. 6. 2025 17:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
BeBe střecha s banánem
Majavcelicka před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Jakubka před 2 hodinami
Jihočeská kulajda
poirotka před 2 hodinami
Kuřecí špalíčky na divoko
poirotka před 2 hodinami
Tvarohový koláč s borůvkami
marsa.marsa před 2 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
Lendoulinecek před 2 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
bobnak před 3 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
DominKuchtik před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Pavluska75 před 4 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí maso na česneku,
maso na bazalce,
maso na bazalce,
kuřecí maso s bazalkou,
kuřecí maso a bazalka,
kuřecí stehna na bazalce,
bazalka na maso,
kuřecï na bazalce,
bazalka recepty,
maso s bazalkou,
bazalka maso,
recepty kuřecí maso bazalka,
bazalka a maso,
maso v bazalce,
kuřecí prsa na bazalce,
kureci maso bazalka,
bazalka recepty kuře,
maso a bazalka,
kuřecí na bazalcer,
bazalka na kuřecí maso
Suroviny:
prsa kuřecí,
bazalka čerstvá,
česnek,
smetana ke šlehání,
slanina anglická,
olej olivový,
sůl,
koření provensálské
Komentáře (6)