Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 274 kJ / 66 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 6,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolky s květákem, žampiony a pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OXOr
Moje poznámka
Fazolky s květákem, žampiony a pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OXOr
Nejnovější recepty
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 2 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 2 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno před 4 hodinami
Meruňky ve vlastní šťávě bez cukru
Přidáno před 5 hodinami
Džem z mirabelek
Přidáno před 5 hodinami
Houbová tarhoňa na smetaně
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
lucyjezdikova před 32 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cllariis před 2 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč šup-šup
PetkaVrska před 2 hodinami
Třešňová marmeláda
AndreaAbb před 2 hodinami
Krupicovo-pudinkový letní dort
Petra.21 před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
nickgurr.123 před 3 hodinami
Kynuté borůvkové knedlíky
Eva_H před 4 hodinami
Řecké frappe
hlavek.lukas před 6 hodinami
Bublanina s jogurtem
PetrAmis před 6 hodinami
Rebarborový koláč s drobenkou
Marienka@ před 6 hodinami
Tématické fráze:
fazolové lusky s kvetakem,
květák s fazolemi,
zelené fazolky se žampiony žampiony a vejcem,
fazole a květák,
recept žampiony a květák a fazolové lusky,
recepty z fazolí a květáku,
kvetak a fazole,
kvetak fazole,
zelené fazolky s porkem,
fazolky a květák-recept,
pangasius zapečený s brokolicou a květákem,
fazolky květák,
květák fazolky,
květák -zelené fazolky,
nákyp z fazolek a květáku,
žampiony s květakem,
recept květák a fazolky,
recept květák fazolky,
květákový salát s fazolkam,
květák a fazolky recept
Suroviny:
fazolky zelené,
květák,
žampióny,
pórek,
sůl,
olej olivový,
tymián
Komentáře (5)