Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cizrna s těstovinovou rýží na rajčatech

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lucasinka Lucasinka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 525 kJ /
1 559 kcal
Bílkoviny85,60 g
Tuky38,05 g
Vláknina154,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 318 mg
Sůl0,38 g
Sacharidy144,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji osmahneme drobně nasekanou cibuli a až zesklovatí přidáme utřený česnek. Krok 2: Promícháme, vsypeme okapanou cizrnu, pokrájená cherry rajčátka i sušená rajčata a těstovinovou rýži. Krok 3: Zalijeme vývarem smíchaným s ovesnou smetanou, zasypeme sušenou bazalkou a cukrem, přikryjeme pokličkou a necháme vařit, dokud není těstovinová rýže měkká. Dochutíme, je-li potřeba a podáváme.

Zveřejněno 24. 11. 2013

Poznámka autorky Lucasinka

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6y6R

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6y6R

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Hrašuľka.Hrašuľka: Uprimne receno je to za A] z pohodlnosti a za B] mam jednu velmi oblibenou znacku, ktera mi naprosto vyhovuje a nemam duvod ji menit. Samozrejme, pokud pouzivate cizrnu-cicer suseny a pak si jej varite samy, nevidim v tom zadny problem. Proste misto te z konzervy pouzijte tu. ;-)

Hrašuľka.Hrašuľka 25. 11. 2013 22:01
Keď už také zdravé jedlo, tak prečo cícer-cizrna z konzervy :-(;-(:-(;-( :-?:-?:-?:-!:-!:-!
Ja si ju vždy uvarím aj do zásoby a uchovám v mrazničke. Za hrsť pridávam do čohokoľvek.:-p:-p:-p:-p

Mně se to líbí, je tam všechno, co mám ráda :) Snad jedině ovesnou smetanu bych vynechala, ale vypadá to skvěle:-p

Tématické fráze:
cizrna s rýží, recepty cizrna s rýží, cizrna recepty, testovinova ryze s cizrnou, cizrna kluci v akci, jak vařit těstovinovou rýži, recept na cizrnové na těstoviny, cizrna recepty kluci v akci, kluci v akci cizrna, rýže s cizrnou, recept na testovinovou ryži, recepty na těstovinovou rýži, recept na cizrnu s rýži a testovinami, cizrnove recepty, vareni cizrny v ryz, cizrnový salát s těstovinovou s rýží, recepty s cizrnou, recepty z cizrny, s těstovinovou rýží, cizrna s s těstovinami

Suroviny:
rajče cherry, rajče sušené, cizrna, cibule, česnek, vývar zeleninový, smetana ovesná, rýže těstovinová, sušená bazalka, cukr, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu