Pálivý guláš z hovězího krku na barevných paprikách a chilli papričkách - dnes podle manžela
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 977 kJ / 5 970 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 343,59 g |
Tuky | 480,08 g |
Vláknina | 34,46 g |
Cholesterol | 837 mg |
Sodík | 879 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 60,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pálivý guláš z hovězího krku na barevných paprikách a chilli papričkách - dnes podle manžela
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DrQq
Moje poznámka
Pálivý guláš z hovězího krku na barevných paprikách a chilli papričkách - dnes podle manžela
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DrQq
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 1 hodinou
Panenka v kopru
Přidáno před 2 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 5 minutami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 14 minutami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 40 minutami
Kulajda z cukety
Romana20 před 1 hodinou
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 1 hodinou
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 2 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 3 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 3 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovězí krk podle pohlreicha,
hovězí guláš od zdeňka pohlreicha,
hovezi krk gulas,
recepty pohlreich hovězí krk,
hovězí guláš s paprikou,
hovězí guláš zdeňka pohlreicha,
hovězí krk recepty,
jak se zbavit pálivosti guláše,
hovězí krk bez kosti,
zdeněk pohlreich hovezi gulas,
jak se zbavit pálivosti v jídle,
jak zbavit jidlo palivosti,
hovězí krk,
rozdil mezi kajenskym peprem a chilli,
jak se zbavit palivosti,
jak se zbavit pálivosti jídla,
hovězí krk na guláš,
guláš z krku,
hovězí guláš,
jak zbavit papriku pálivosti
Suroviny:
krk hovězí,
cibule,
sádlo,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
chilli paprika čerstvá,
pepř cayenský,
saturejka,
paprika sušená sladká,
pepř mletý,
sůl,
kmín drcený,
majoránka,
česnek,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
vývar
Komentáře (25)
Tá samozrejme do gulášu nepatrí!
Ale i tak je to příjemný, úklid kuchyně je rychlejší, než to vaření