Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 735 kJ / 176 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,78 g |
Tuky | 9,81 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 268 mg |
Sodík | 159 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 8,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí řízky v těstíčku se sezamem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rNm2
Moje poznámka
Kuřecí řízky v těstíčku se sezamem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rNm2
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 6 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 11 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 15 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 15 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 4 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 6 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 6 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 7 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 8 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 8 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 9 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 9 hodinami
Tématické fráze:
kuřeci řizek v sezamu,
kuřecí řízky v těstíčku,
kureci rizky v sezamu,
sezamove testicko,
kuřecí řízky,
řizky v sezamu,
kuřecí řízečky se sezamem,
rizek se sezamem,
kuřecí řízky v sezamovém těstíčku,
kuřecí řízek se sezamem,
kuřecí masi v těstíčku,
řízky v testicku,
řízky v prsa v sezamu,
rizek v sezamovem testicku,
recept na jednoduché testicko,
rizecky se sezamem,
kureci smazene se sezamem,
kuřecí řízek v sezamovém těstíčku,
sezamove řízky,
kureci prsicka vtesticku sr sezamem
Suroviny:
prsa kuřecí,
vejce,
mléko,
mouka hladká,
sůl,
semínka sezamová,
tuk na smažení
Komentáře (6)
miky: nic nového?
Bramborová příloha přece můžou být brambory na téměř jakýkoliv způsob, ale to ty jistě víš, viď?