Suroviny
Porce: asi 25 buchet
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 511 554 kJ / 122 266 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8 634,91 g |
| Tuky | 3 903,04 g |
| Vláknina | 33,36 g |
| Cholesterol | 15,52 g |
| Sodík | 100,46 g |
| Sůl | 251,02 g |
| Sacharidy | 13 133,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchty po babičce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mm1G
Moje poznámka
Buchty po babičce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mm1G
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 14 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 14 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 14 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 14 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 15 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 16 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 16 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 17 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 18 hodinami
Tématické fráze:
vysoke buchty,
vysoká buchta,
tradiční české buchty,
aby povidla nevytekla,
aby povidla z buchet nevytekla,
co dát do povidel aby nevytekla,
pect levne buchty,
vysoka nadýchaná buchta,
buchta do pekace,
buchty do pekace,
hodne vysoka buchta,
recrpt buchty do pekáče,
jak pect buchty,
umichany tvaroh,
pect buchtu,
buchty v robotu,
co delat aby povidla nevytekla,
buchta v pekáči,
co dat marmelady aby nevytekla z do buchet,
jak dát buchtu do pekáče
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
tuk,
cukr,
vejce,
droždí,
sůl,
mléko,
kůra citronová,
cukr vanilkový,
tuk,
cukr moučkový,
povidla švestková,
tvaroh,
cukr,
vejce
Komentáře (4)