Vejce s jarní omáčkou
Pokud máte chuť na něco malého, co vám zároveň zažene hlad, zkuste tato vařená vejce s vychlazenou omáčkou a bylinkami. Na každý talířek dejte tři půlky vajec, elegantně ozdobte a podávejte s čerstvým pečivem.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 292 kJ / 1 265 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,58 g |
Tuky | 101,66 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 1,72 g |
Sodík | 1,29 g |
Sůl | 2,96 g |
Sacharidy | 22,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vejce s jarní omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ByoN
Moje poznámka
Vejce s jarní omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ByoN
Nejnovější recepty
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Velká holubka
Přidáno před 10 hodinami
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno před 10 hodinami
Pljeskavice s lečem
Přidáno před 10 hodinami
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 10 hodinami
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížský salát
Teenka3105 před 6 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
tomcikova před 8 hodinami
Rýžový nákyp
panilek před 9 hodinami
Kefírové řezy
Cecilka21 před 9 hodinami
Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
danamamina před 9 hodinami
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 11 hodinami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 11 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 11 hodinami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 12 hodinami
Tématické fráze:
nasekané vejce omacka
Suroviny:
vejce,
crème frâiche,
jogurt bílý,
hořčice,
šťáva citronová,
sůl,
pepř mletý,
bylinky,
cukr
Komentáře (3)