Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 444 kJ / 584 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,73 g |
Tuky | 1,67 g |
Vláknina | 22,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 112,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulgur rizoto se sójou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q9RG
Moje poznámka
Bulgur rizoto se sójou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q9RG
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 6 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 7 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 7 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velmi šťavnatý moučník
Kacenecka před 2 hodinami
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Marek08 před 2 hodinami
Bramboračka II.
Kajkajak před 2 hodinami
Karbanátky z ovesných vloček
Merylas před 2 hodinami
Buchtičky s krémem
Davidíček před 3 hodinami
Kuřecí játra na víně a bylinkách
Libasaba před 3 hodinami
Česneková polévka - sváteční
MartinaJonakova před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Ajisek před 3 hodinami
Řecké Souvlaki
Jan Nemec před 3 hodinami
Odpalované těsto na ovocné knedlíky, trochu jiné
Nadatode před 3 hodinami
Tématické fráze:
bulgur rizoto,
rizoto z bulguru,
rizoto ze soji,
soja s bulgurom,
bulgur se sojou a zeleninou,
vegánsky bulgur,
zapecene rizoto se sojou,
sójové maso s bulgurem,
sója a burgur,
burgur rizoto,
rizoto bulgur,
sójové rizoto s bulgurem,
recepty ze sóji,
bulgur jako rizeto,
sójové maso a bulgur,
rizoto ze sojy,
bulgur rizoto jedna porce,
zeleninove rizoto z bulguru,
veganský zapečený bulgur recept,
zeleninové rizoto z bulguru a pohanky
Suroviny:
bulgur,
cibule,
hrášek mražený,
granulát sojový,
olej,
sůl,
pepř,
vegeta
Komentáře (1)