Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 792 kJ / 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,73 g |
Tuky | 1,12 g |
Vláknina | 10,07 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 34,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Studená polévka z pečených rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vkLn
Moje poznámka
Studená polévka z pečených rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vkLn
Nejnovější recepty
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 14 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 15 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 22 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno 20. 10. 2025 05:00:02
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno 19. 10. 2025 21:05:20
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec na hořčici
Wenamo před 5 hodinami
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 9 hodinami
Palačinky - klasické
Lukrejka před 9 hodinami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 10 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 12 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 13 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 14 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 14 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 15 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 15 hodinami
Tématické fráze:
studená italská polévka,
recepty z pečených rajčat,
italská studená polévka,
studena polevka z rajcat,
jak propasírovat rajčata,
polévka z pečených rajčat,
polevka gazpacho z pečených rajčat,
studena rajcatova polevka,
polévka z pečených rajských,
polévka z rajčat studená,
studená omáčka s pečených rajčat,
polévka z rajčat za studena,
rajcatova polevka z pecenychcerstvych rajcat,
polévka z rajských jablíček studená
Suroviny:
rajče,
česnek,
čerstvé bylinky,
cukr,
sůl,
pepř,
olej olivový,
bazalka čerstvá
Komentáře (4)