Suroviny
Porce: 20-25
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 932 kJ / 701 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,44 g |
Tuky | 2,39 g |
Vláknina | 59,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13,60 g |
Sůl | 33,60 g |
Sacharidy | 142,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí utopenci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5gDx
Moje poznámka
Domácí utopenci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5gDx
Nejnovější recepty
Jablečný závin podle Míši Landové
Přidáno před 2 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno před 18 hodinami
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno před 20 hodinami
Tvarohové nanuky
Přidáno 1. 8. 2025 08:02:02
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno 1. 8. 2025 07:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
BBQ (barbecue) omáčka
taxiotik@seznam.cz před 3 minutami
Chilli con carne
Tomasfaix před 35 minutami
Čočková polévka s uzeninou
danielle72 před 53 minutami
Maminčina jablečná buchta
petka.ftk před 1 hodinou
Kulajda
imzlin@seznam.cz před 1 hodinou
Rajská polévka III
Tynaja před 1 hodinou
Krkovice pečená na cuketové směsi
Pav44 před 1 hodinou
Housky na hamburger
ErikaU před 2 hodinami
Kynuté povidlové koláče s drobenkou
Eva80 před 13 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Denade před 13 hodinami
Tématické fráze:
příprava utopenců,
utopenci příprava,
domácí utopenci,
příprava na utopence,
připrava utopenci,
domácí utopenci recept,
utopeci,
jak udělat domácí utopence,
recept domácí utopenci,
jak se dělají utopenci,
utopenci,
domaci priprava utopence,
utopenci top recepty,
domáce utopence,
zavaření utopenci,
nejlepší domácí utopenci se zelím,
připrava utopence,
top recepty utopenci,
recept na domácí utopence,
utopenci ze sírem a fefefonkou
Suroviny:
špekáček,
cibule,
česnek,
okurky sterilované,
feferonka,
ocet,
voda,
cukr,
sůl,
pepř celý,
bobkový list,
koření nové koření
Komentáře (2)