Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 223 kJ / 770 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,26 g |
Tuky | 53,60 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 49,67 g |
Postup přípravy
Hotovo a můžete servírovat okamžitě. Každou porci ještě zlehka ozdobte hoblinkami Parmezánu a lístečky čerstvého tymiánu. Risotto s karamelizovanou cibulí a liškami je nesmírně voňavé jídlo! Žluťoučké lišky dávají jídlu neskutečný šmrnc a punc chuťové delikatesy!
Zveřejněno 5. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Risotto s karamelizovanou cibulí a liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPz1
Moje poznámka
Risotto s karamelizovanou cibulí a liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPz1
Nejnovější recepty
Sachr dort z jablek
Přidáno před 2 hodinami
Křenové fazole s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Rajská polévka s masovými knedlíčky a nudličkami
Přidáno před 20 hodinami
Zapečené masové kuličky v sýrové omáčce
Přidáno před 21 hodinami
Pečený kapr s kořenovou zeleninou a jablíčky
Přidáno před 21 hodinami
Bramborové gnocchi s lososem a smetanovou omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Korejský Bibimbap (비빔밥) – pro 4 osoby
Tereza26 před 3 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Petka2208 před 40 minutami
Tilápie na másle a citronu
Elen0766 před 1 hodinou
Čokoládová poleva mojí prababičky
gabrielavachova.mail@seznam.cz před 1 hodinou
Plátek vepřové kýty se žampionovou omáčkou
Leren před 2 hodinami
Domácí slané tyčinky
Lunaskira před 3 hodinami
Rajská omáčka s vepřovými kuličkami
Hawisa před 3 hodinami
Králík pikant
kimlo před 5 hodinami
Buchtičky se šodó
petrmelichar851206 před 8 hodinami
Tématické fráze:
lišky recepty,
lišky houby recepty,
karamelizova cibule
Suroviny:
olej olivový,
cibule,
balsamico,
cukr,
houby lišky,
rýže arborio,
víno bílé,
vývar,
sůl,
pepř mletý,
máslo,
parmazán,
tymián,
Komentáře (3)