Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 676 kJ / 161 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,12 g |
Tuky | 2,54 g |
Vláknina | 16,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 22,82 g |
Postup přípravy
Medailonky na talíři přelijeme ragú.
Zveřejněno 12. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí medailonky s cibulovohoubovým ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EBNW
Moje poznámka
Krůtí medailonky s cibulovohoubovým ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EBNW
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský guláš
Kajkajak před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 3 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 6 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 8 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 8 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 9 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 11 hodinami
Tématické fráze:
krůtí medailonky,
krůtí ragů se žampiony,
krutí medailonky top recepty,
krůtí maso recepty medailonky,
krůtí ragú se zeleninou,
krůtí ragů na žampionech,
top recepty krůtí maso,
krůtí ragú recepty,
ragu z krutího masa,
krutí ragu,
krůtí medailonky recept,
kruti ragu s žampiony,
recept na krutí medailonky,
recept krutí medailonky,
krutí ragu s se žampiony,
krůtí medailonky s rozmarýnem,
recept na krutí medajlonky,
krůtí medailonky se žampiony,
kuřeci ragu s dyni,
recepty krůtí medailonky
Suroviny:
maso krůtí,
mouka hladká,
cibule,
žampióny,
vývar kuřecí,
rozmarýn,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (4)