Krůtí medailonky s cibulovohoubovým ragú

Vareniste.cz Kuchařka: Vareniste.cz

2 porce Drůbeží maso 3 názory

Suroviny

300-370 g krůtí maso steaky
hladká mouka
3 středně velké cibule
100 g žampionů (krémových)
200–350 ml kuřecího vývaru
snítka rozmarýnu
olej
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na půlkolečka. Na pánvi rozehřejeme asi 4 lžíce oleje a cibuli pozvolna restujeme dohněda (opravdu pozvolna – aby nezhořkla).

  2. Poté přidáme žampiony nakrájené na čtvrtky. Asi 1 minutu opékáme a mícháme. Zasypeme 1 lžící hladké mouky a zamícháme. Přilijeme 200 ml vývaru, osolíme, přidáme nasekaný rozmarýn a 15-20 minut pozvolna vaříme. Občas promícháme a podle potřeby podléváme.

  3. Krůtí maso osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Medailonky dozlatova osmažíme na pánvi.
    Medailonky na talíři přelijeme ragú.

Poznámka

Mé další recepty najdete na http://www.vareniste.cz

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 138 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krůtí medailonky s cibulovohoubovým ragú

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    I mě se recept i fotka velmi líbí:-K:-p:yes:

    Odpovědět

  • Dana61 Dana61(neregistrovaný)

    moc bych si pochutnala:yes:;-)

    Odpovědět

  • Ivusa Ivusa

    :-K To se mi líbí :yes: fotka je úžasně povedená ...bodik je jasná volba :yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: krůtí medailonky krůtí ragů se žampiony krutí medailonky top recepty krůtí maso recepty medailonky krůtí ragú se zeleninou ragu z krutího masa krůtí ragů na žampionech krutí ragu recept na krutí medailonky recept krutí medailonky krutí ragu s se žampiony krůtí medailonky s rozmarýnem recept na krutí medajlonky top recepty krůtí maso krůtí ragú recepty krůtí medailonky se žampiony kuřeci ragu s dyni recepty krůtí medailonky krutí ragout maso s houbovým kari ragú

Zapomněl/a jsem heslo