Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 265 kJ / 1 975 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,40 g |
| Tuky | 39,73 g |
| Vláknina | 47,18 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 302,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slaný koláč z řapíkatého celeru, bez lepku, s proteiny, pro vegany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ozqg
Moje poznámka
Slaný koláč z řapíkatého celeru, bez lepku, s proteiny, pro vegany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ozqg
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 10 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 12 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 15 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 16 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka
Sahula před 27 minutami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 32 minutami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 58 minutami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 2 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 3 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 5 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 5 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 6 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 6 hodinami
Výborný makovec
Jan Nemec před 6 hodinami
Tématické fráze:
řapíkatý celer buchta,
skany kolac bez lepku,
řapíkatý celer-recepty,
celer buchta,
chléb s proteiny recept,
koláč pro vegany,
polévky s proteinem,
salat z rapikateho celeru vegan,
salát z polníčku pro vegany
Suroviny:
mouka hrubá sojová,
mouka kukuřičná,
mouka pohanková,
čočka červená,
rýže jasmínová,
rýže,
hrachové vločky,
sušená zelenina,
olej,
ocet,
kurkuma,
zázvor mletý,
celer řapíkatý
Komentáře (4)
Zatím je to pod dietními recepty, rozklikni podkategorii