Pošírovaná hruška s vanilkovou omáčkou a domácím karamelem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 721 kJ / 3 997 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,49 g |
Tuky | 211,85 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 1,41 g |
Sodík | 145 mg |
Sůl | 0,39 g |
Sacharidy | 448,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pošírovaná hruška s vanilkovou omáčkou a domácím karamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YN9A
Moje poznámka
Pošírovaná hruška s vanilkovou omáčkou a domácím karamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YN9A
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 8 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 16 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 5 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 6 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 9 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 9 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 10 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 10 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 11 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 13 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 14 hodinami
Tématické fráze:
pošírovaná hruška,
hrušky na víně s perníkovou omáčkou
Suroviny:
hruška,
cukr krystal,
voda,
víno bílé,
skořice,
koření hřebíček,
hruška,
žloutek,
smetana 33%,
cukr,
lusk vanilkový,
cukr krystal,
máslo,
smetana,
pečící papír,
Komentáře (1)