Postup přípravy
Zveřejněno 27. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená snídaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kNnN
Moje poznámka
Zapečená snídaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kNnN
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 16 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 22 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená cuketa s česnekovo-koprovým dipem
magdalenka před 9 minutami
Rýžový nákyp
Tereziena před 2 hodinami
Slaný cuketový koláč
Markeeta před 3 hodinami
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 9 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 12 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 12 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 12 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 12 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 13 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 13 hodinami
Tématické fráze:
zapečená veka v troubě,
chlebíčky zdobení jak na to,
snidane v mikrovlnce,
recepty na snídani,
křen,
bramborová pomazánka na chlebíčky,
křen s jablky,
snídaně s mikrovlnky recepty,
zapečená veka v mikrovlnné troubě,
snídaně recept,
zapečená veka s jablky,
zapečené rohlíky v troubě,
zápečená veká,
zapečená mortadela,
recepty,
facebook,
snidane zapečená v mikrovlnce,
zapékací truba,
veka k snídani,
recepty v zapékané misce
Suroviny:
veka,
mortadela,
hořčice plnotučná,
křen,
rajče cherry,
paprika
Komentáře (36)
Takových kopanců v jednom rcp není ani u vás obvyklé
.....
(možná smazat celou diskuzi vč. nesmyslu v poznámce)
Díky, upravím to
No, já postupoval podle rcp..., tedy aspoň doufám, že jsem ho dobře pochopil.
cecilka:
Asi jste s tou MW o moc nepřišla...
Já to také zkusil i v remosce. Sice to trvá déle, ale je to jiné.
No, každý trouba prý peče jinak
Po pěti minutách wlnění (750W) byla veka dost jako kost
Stačí mít našpicovaná ušiska - až to v troubě přestane střílet a praskat tak po dalších 15´´ je hotovo
V každém případě zajímavý postup. Očekával jsem, že to bude horší