Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 866 kJ / 2 836 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 198,86 g |
| Tuky | 167,44 g |
| Vláknina | 63,65 g |
| Cholesterol | 360 mg |
| Sodík | 1,94 g |
| Sůl | 4,20 g |
| Sacharidy | 72,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený hovězí krk s bramborovo-celerovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mx43
Moje poznámka
Pečený hovězí krk s bramborovo-celerovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mx43
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 2 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 7 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 8 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 2 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 3 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 3 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 4 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 4 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 5 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 5 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí krk recepty,
hovězí krk,
pečený hovězí krk,
hovězí krček,
hovezi krk recept,
hovězí krk příprava,
hovězí krk na zelenině,
hovězí krk cena,
jak pripravit hovězí krk,
pečený krček,
hovězí krk pečený na zelenině,
recepty z hovězího krku,
hovězí krk na z celeru,
květákovo celerové pyré,
recept na hovězí krk,
recepty na hovězí krk,
hovězí veverka recept,
jak připravit hovězí krk recepty,
hovězí krk s bramborovou kaší,
hovězí krk top recepty
Suroviny:
krk hovězí,
cibule,
zelenina kořenová,
celer,
sádlo,
hořčice dijonská,
víno červené,
vývar,
paprika čerstvá červená,
koření nové koření,
chilli,
pepř,
brambory,
celer,
smetana,
máslo,
libeček čerstvý,
sůl
Komentáře (14)
Jen jsem pekla maso svázané vcelku.