Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 380 kJ / 2 003 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,08 g |
Tuky | 31,69 g |
Vláknina | 28,55 g |
Cholesterol | 273 mg |
Sodík | 5,04 g |
Sůl | 12,54 g |
Sacharidy | 346,05 g |
Postup přípravy
Kaiserky otočíme vyraženým vzorem dolů na plech a necháme 15 minut kynout.
Pak je zase otočíme nazpět, potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme semínky. Vložíme je do trouby vyhřáté na 200°C a pečeme asi 15-20 minut dozlatova.
Zveřejněno 12. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvové kaiserky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqrz
Moje poznámka
Mrkvové kaiserky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqrz
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 4 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 7 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 11 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 11 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Verosa před 22 minutami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 27 minutami
Svíčková na smetaně
Sahula před 33 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 1 hodinou
Koláč z cukety
Vampi před 2 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 3 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 3 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 4 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 4 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 5 hodinami
Tématické fráze:
kukuricno mrkvove housky,
kaiserky recept,
formicka na kaiserky,
mrkvové domácí housky,
mrkvove housky,
domácí mrkvová houska,
mrkvove hosusky,
kaiserka recept,
kaizerky formičky
Suroviny:
mléko,
olej olivový,
mrkev,
mouka hladká,
mouka špaldová celozrnná,
sůl,
droždí,
vejce,
Komentáře (10)