Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 380 kJ / 2 003 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,08 g |
Tuky | 31,69 g |
Vláknina | 28,55 g |
Cholesterol | 273 mg |
Sodík | 5,04 g |
Sůl | 12,54 g |
Sacharidy | 346,05 g |
Postup přípravy
Kaiserky otočíme vyraženým vzorem dolů na plech a necháme 15 minut kynout.
Pak je zase otočíme nazpět, potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme semínky. Vložíme je do trouby vyhřáté na 200°C a pečeme asi 15-20 minut dozlatova.
Zveřejněno 12. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvové kaiserky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqrz
Moje poznámka
Mrkvové kaiserky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqrz
Nejnovější recepty
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 1 hodinou
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno před 10 hodinami
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno před 10 hodinami
Rychlé třešňové řezy v remosce
Přidáno před 13 hodinami
Losos na másle s česnekem, špenátem a houbami ve smetanové omáčce
Přidáno před 18 hodinami
Salát s jahodami
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché langoše
PetrZappa před 51 minutami
Květákové placičky
TondaJ před 1 hodinou
Bílkový chlebíček
stefi.f47 před 2 hodinami
Sýrové smaženky – socialistické
Kajkajak před 8 hodinami
Pravá jihočeská kulajda
Kajkajak před 11 hodinami
Bezinkový sirup
LeonaVyslouzilova před 12 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
barypb před 12 hodinami
Pikantní tuňáková pomazánka "Franz Josef"
Sahula před 13 hodinami
Tuňáková pomazánka se sýrem a pažitkou
Sahula před 13 hodinami
Domácí tuňáková pomazánka s pažitkou
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
kukuricno mrkvove housky,
kaiserky recept,
formicka na kaiserky,
mrkvové domácí housky,
mrkvove housky,
domácí mrkvová houska,
mrkvove hosusky,
kaiserka recept,
kaizerky formičky
Suroviny:
mléko,
olej olivový,
mrkev,
mouka hladká,
mouka špaldová celozrnná,
sůl,
droždí,
vejce,
Komentáře (10)