Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 031 kJ / 1 441 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 132,60 g |
| Tuky | 26,40 g |
| Vláknina | 26,30 g |
| Cholesterol | 432 mg |
| Sodík | 764 mg |
| Sůl | 1,76 g |
| Sacharidy | 155,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvařené brambory necháme vychladnout , nakrájíme na kolečka (cca 1,5 cm silná).
Zeleninu omyjeme, oloupeme, pokrájíme a orestujeme na pánvi na rozehřátém olivovém oleji. Osolíme a opepříme. Krok 2: Přidáme pokrájené hnědé žampiony, zalijeme malinko vodou, posypeme drceným kmínem, zamícháme a ještě krátce restujeme. Zeleninu vyjmeme z pánve a dáme stranou. Do výpeku ze zeleniny a hub přilijeme smetanu, kterou zakápneme sojovou omáčkou, krátce povaříme a necháme prozatím na pánvi. Krok 3: Tresku osolíme, opepříme, malinko pokapeme olivovým olejem, zakápneme šťávou z citronu a posypeme nadrceným libečkem a petrželkou. Krok 4: Připravíme si čtverce z pečícího papíru, které potřeme olivovým olejem. Plátky brambor poklademe na střed pečícího papíru, na brambory dál pak vrstvíme restovanou zeleninu a plátky hub. Krok 5: Brambory a zeleninu přelijeme připravenou povařenou smetanou se sojovou omáčkou. Nahoru na zeleninu položíme kousky připravené bílé tresky. Krok 6: Na porce tresky poklademe plátky másla. Uděláme si balíčky, který na stranách dobře uzavřeme a položíme na plech (balíčky můžeme na stranách zatížit příborem). Pečeme v troubě rozehřáté na 200 stupňů po dobu cca 12-15 minut. Krok 7: Opatrně po této době otevřeme. Přendáme na talíř a podáváme se zeleninovým salátem.
Zeleninu omyjeme, oloupeme, pokrájíme a orestujeme na pánvi na rozehřátém olivovém oleji. Osolíme a opepříme. Krok 2: Přidáme pokrájené hnědé žampiony, zalijeme malinko vodou, posypeme drceným kmínem, zamícháme a ještě krátce restujeme. Zeleninu vyjmeme z pánve a dáme stranou. Do výpeku ze zeleniny a hub přilijeme smetanu, kterou zakápneme sojovou omáčkou, krátce povaříme a necháme prozatím na pánvi. Krok 3: Tresku osolíme, opepříme, malinko pokapeme olivovým olejem, zakápneme šťávou z citronu a posypeme nadrceným libečkem a petrželkou. Krok 4: Připravíme si čtverce z pečícího papíru, které potřeme olivovým olejem. Plátky brambor poklademe na střed pečícího papíru, na brambory dál pak vrstvíme restovanou zeleninu a plátky hub. Krok 5: Brambory a zeleninu přelijeme připravenou povařenou smetanou se sojovou omáčkou. Nahoru na zeleninu položíme kousky připravené bílé tresky. Krok 6: Na porce tresky poklademe plátky másla. Uděláme si balíčky, který na stranách dobře uzavřeme a položíme na plech (balíčky můžeme na stranách zatížit příborem). Pečeme v troubě rozehřáté na 200 stupňů po dobu cca 12-15 minut. Krok 7: Opatrně po této době otevřeme. Přendáme na talíř a podáváme se zeleninovým salátem.
Zveřejněno 11. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bílá treska, pečená v balíčku (z pečícího papíru) se zeleninou a bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4yog
Moje poznámka
Bílá treska, pečená v balíčku (z pečícího papíru) se zeleninou a bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4yog
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 4 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 4 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 5 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 5 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 14 minutami
Bramboráčky
Anickamanicka před 1 hodinou
Domácí langoše
Jurkano před 1 hodinou
Perníčky
horakova654 před 1 hodinou
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 2 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 2 hodinami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 2 hodinami
Vařená majonéza
SenBri před 2 hodinami
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 3 hodinami
Tématické fráze:
treska v papilotě pohlreich,
ryba v pečícím papíru,
pečená treska na zelenině,
ryba v balíčku,
recept na bilou tresku,
recept na bilou tresku,
pečená treska na žampionech,
treska se špenátem a žampiony,
treska recept pohlreich,
pecena ryba podle pohlreicha,
treska s bulgurem,
treska barevná,
treska na pánvi s papírem,
treska pečená,
americká treska,
bílá zelenina,
ttreska bílá,
ryba na pečícím papíře,
pečená ryba se zeleninou,
ryba v pecicim papiru v troube
Suroviny:
brambory,
treska,
zelenina,
žampióny,
pepř,
citron,
petrželka,
máslo,
kmín drcený,
omáčka sojová,
olej olivový,
smetana na vaření,
voda
Komentáře (8)