Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 507 kJ / 1 555 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 153,71 g | 
| Tuky | 77,68 g | 
| Vláknina | 13,98 g | 
| Cholesterol | 943 mg | 
| Sodík | 2,42 g | 
| Sůl | 5,67 g | 
| Sacharidy | 56,85 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Vinná sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/92PZ
Moje poznámka
					
				
Vinná sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/92PZ
Nejnovější recepty
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 6 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 7 hodinami
	
			
	
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 19 minutami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 20 minutami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 36 minutami
	
			
	
	
Tiramisu od Itala
Chasti před 42 minutami
	
			
	
	
Krupicová kaše
Lida.Rose před 1 hodinou
	
			
	
Romadurová pomazánka
kulaslf před 2 hodinami
	
			
	
Rychlá polévka s krupicovými nočky od M.D.Rettigové
Diesel před 2 hodinami
	
			
	
Indická čočka s batáty
micurka před 5 hodinami
	
			
	
Celozrnné housky
Manik před 5 hodinami
	
			
	
Margot koláč s jablky
jestedka před 7 hodinami
						Tématické fráze:
						
							jak dlouho péct vinnou klobásu, 
						
						
							jak dlouho péct sekanou, 
						
						
							sekaná z mletého masa recept, 
						
						
							sekaná, 
						
						
							vinné klobásy do mrazáku, 
						
						
							sekaná z vinné klobásy, 
						
						
							sekaná s vinnou klobásou, 
						
						
							vinná klobása do mrazáku, 
						
						
							jak péct vinnou klobásu, 
						
						
							vinná klobása v mrazáku, 
						
						
							jak dlouho péct vinné klobásy, 
						
						
							vinná klobása v troubě, 
						
						
							jak dlouho se peče sekaná, 
						
						
							mleté maso recepty, 
						
						
							jak dlouho péct klobásy, 
						
						
							vinná klobása jak dlouho pect, 
						
						
							lze dát vinnou klobásu do mrazáku, 
						
						
							sekaná s klobasou, 
						
						
							sekaná z mletého masa, 
						
						
							mletémaso a vinná klobása
						
					
						Suroviny:
						
							maso mleté mix, 
						
						
							klobása vinná, 
						
						
							sýr tvrdý, 
						
						
							voda, 
						
						
							mléko, 
						
						
							strouhanka, 
						
						
							koření oregáno, 
						
						
							rohlík, 
						
						
							vejce, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							pažitka, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sůl
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (19)
Špagetko, díky