Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 102 kJ / 1 459 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 237,13 g |
Tuky | 46,67 g |
Vláknina | 10,90 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 489 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 19,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové karé na kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9v9P
Moje poznámka
Vepřové karé na kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9v9P
Nejnovější recepty
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 8 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Ledvinky na špeku
Přidáno 12. 7. 2025 18:23:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 3 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 4 hodinami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 4 hodinami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 4 hodinami
Kedlubnové zelí
jana100 před 5 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 5 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 7 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 9 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 9 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 9 hodinami
Tématické fráze:
vepřové kare,
vepřové karé recepty,
vepřové na kmíně,
vepřová kotleta na kmíně,
co je vepřové karé,
vepřové nudličky na kmíně,
karé,
vepřové karé recept,
recepty z vepřového karé,
recepty - vepřové karé,
vepřové karé - recepty,
recept vepřove kare,
veprove na kminu,
recept na veprove kare,
vepřové karé na smetaně,
recept na kare,
vepřové na kmíně recept,
kare bez kosti,
veprove na kmin,
tecept vepřové vepřové karé
Suroviny:
pečeně vepřová,
vývar masový,
cibule,
kmín drcený,
sádlo vepřové,
jíška máslová,
sůl,
pepř
Komentáře (9)
Vy jste ještě "mladé maso" ale už pomalu také nalézáte zalíbení v jednoduchých (TAKE5) a takřka dietních jídlech
"Maso se zatáhne a zůstane šťavnaté."
No, zkuste příště zkusit uvařit stejné jídlo stejně ve dvou stejných kastrolech, pouze s tím rozdílem, že jen jedno maso budete "zatahovat". Pak hotová jídla naslepo ochutnejte (ideální by bylo, kdyby degustovala osoba nezúčastněná) a dejte vědět, zda byl rozdíl ve šťavnatosti masa