Vše v jedné pánvi: kuře s cizrnou a rajčaty
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 950 kJ / 2 139 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 166,77 g |
Tuky | 50,12 g |
Vláknina | 151,16 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 354 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 181,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vše v jedné pánvi: kuře s cizrnou a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nWg4
Moje poznámka
Vše v jedné pánvi: kuře s cizrnou a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nWg4
Nejnovější recepty
Jahodový džem s rebarborou
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninový salát – co lednice nabízí
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovky s ochuceným sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Tortilla s ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Plněná mini tortilla
Přidáno před 11 hodinami
Řezy z knedlíků a brokolice
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová játra na slanině
poirotka před 6 minutami
Čajová kolečka
sarik před 6 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
iveta.kroul před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
LucieKrou před 9 hodinami
Domácí chleba z trouby
LucieKrou před 9 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
LucieKrou před 9 hodinami
Čokoládové řezy s karamelem
Tynagaz před 10 hodinami
Placičky z bramborové kaše
brtna před 10 hodinami
Brambory se špekáčky na pivu
Pencroo před 10 hodinami
Kovbojské fazole
brtna před 10 hodinami
Tématické fráze:
kuře s cizrnou,
kure s cizrnou a rajčaty,
vše na jedné pánvi,
kuře s rajčaty a cizrnou,
kuřecí maso s cizrnou a rajčaty,
kure cizrna,
kuře a zelenina na jedné pánvi,
recept s cizrnou,
recept cizrna s s rajčaty,
kuře na rajčatech a cizrně,
cizrna s kurecim masem a rajcaty,
kuřecí maso s cizrnou,
kuře na cizrně s rajčaty,
kureci s cizrnou,
kuře s bazalkou a cizrnou
Suroviny:
kuřecí stehenní řízky,
cibule,
paprika čerstvá červená,
česnek,
olej,
brambory,
sůl,
cizrna,
bylinky,
bazalka čerstvá,
pepř
Komentáře (7)