Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 914 kJ / 696 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,98 g |
Tuky | 40,37 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 1,66 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 46,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborovo- uzeninové špízy s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nWql
Moje poznámka
Bramborovo- uzeninové špízy s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nWql
Nejnovější recepty
Pýchavka v pivním těstíčku
Přidáno před 2 hodinami
Plněné bagetky s opečenou pýchavkou
Přidáno před 2 hodinami
Fazolky na kyselo s houbami
Přidáno před 2 hodinami
Smažená pýchavka na dva způsoby
Přidáno před 3 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové kotlety se smetanovou houbovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidla pečená v troubě
Kudlajs před 36 minutami
Nepečený salkový koláč se sušenkami
MilosCz před 1 hodinou
Tvarůžková pomazánka s tvarohem
ajahaffukfuk před 1 hodinou
Pomazánka z lučiny a červené řepy
Ellen1 před 1 hodinou
Langoše z jogurtu
Haninkakan před 1 hodinou
Švestkové knedlíky
joji.pisecky před 2 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Mikala před 3 hodinami
Bramborový koláč s květákem
Alamatej před 3 hodinami
Pravý vepřový guláš
rici.cochtan před 3 hodinami
Cuketová pomazánka na topinky
esso před 4 hodinami
Tématické fráze:
bramborove špízy,
špízy recept,
bramborový špíz,
bramborove recepty,
recept na špízy,
bramborový špíz na gril,
recepty bramborove spizy,
bramborové špízy na gril,
bramborove spizy na grilu,
recept špízy,
špizy -recepty,
spizy z porku,
bramborovy špízy,
bramboráky recept,
bramboraky recepty,
recept brambory na jehle,
recepty s pórkem,
uzeninove špízy na gril,
porek na grilu recepty,
pórek na gril
Suroviny:
brambory,
uzenina,
cibule,
pórek,
olej olivový,
pepř
Komentáře (2)