Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 698 kJ / 884 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,20 g |
Tuky | 70,38 g |
Vláknina | 6,36 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 214 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 38,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový steak s volským okem a pečeným bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jW1z
Moje poznámka
Vepřový steak s volským okem a pečeným bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jW1z
Nejnovější recepty
Kuřecí rychlovka na tymiánu
Přidáno před 1 hodinou
Pizza šneky
Přidáno před 2 hodinami
Kakaové bábovičky bez mouky vhodné pro diabetiky
Přidáno před 3 hodinami
Ředkvičková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 3 hodinami
Muffiny s kávovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Fazolové houstičky bez mouky pro diabetiky
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelené smoothie s jogurtem
Valis před 1 hodinou
Tvarohový linecký koláč
zackovam před 1 hodinou
Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku
PavRex před 3 hodinami
Kynuté knedlíky s rebarborou
LudmilaT před 3 hodinami
Tvarohový koláč na listovém těstě
Ivaho před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
PavelK33 před 4 hodinami
Vietnamská grilovaná kachna
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 5 hodinami
Ředkvičkový salát
wimra před 5 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
Misshell před 5 hodinami
Tématické fráze:
veprovy steak,
vepřový steak na pánvi,
vepřový minutkový steak,
vepřové plátky s volským okem,
veprovy platek s volskym okem,
vepřový steak recept,
vepřové steaky,
vepřové plátky na panvi,
veprove sreaky,
minutkový steak,
steak z pečeně,
vepřový plátek se sázeným vejcem,
steak z veproveho,
vepřový dteak,
recept vepřový steak na olivovým oleje,
vepřový minutkový steak recepty,
vepřové maso recepty steak,
vepřový minutkový steak recept,
veprovy steak z kyty,
vepřový plátek s vajickem
Suroviny:
kýta vepřová,
rozmarýn,
sůl,
pepř drcený,
koření grilovací,
šťáva citronová,
olej,
vejce,
brambory,
česnek,
rozmarýn,
koření grilovací,
sůl,
olej olivový
Komentáře (3)
Oproti receptu jsme u masa použili řepkový olej, sušený rozmarýn, mletý bílý pepř a citronovou šťávu z citronky (žlutá plastová nádoba).
U brambor jsme vypustili rozmarýn a použili sušený granulovaný česnek. Brambory nakrájené na plátky jsme dali do mísy, kde jsme je promíchali s česnekem, solí , grilovacím kořením a 2PL oleje. Poté jsme rozprostřeli na plech vyložený pečícím papírem, který jsme potřeli olejem.