

Tagliatelle s masem ve smetanové omáčce
Suroviny 3 porce
- 300 g vepřového masa
- 100 g slaniny
- 4 žampiony
- olivový olej
- pórek
- houbový bujon
- sůl
- drcený pepř
- smetana 31%
- tagliatelle
Postup přípravy receptu
Na pánvi rozehřejeme trošku oleje. Slaninu nakrájíme na malé kostičky a vepřové maso na nudličky. Přidáme na pánev a opečeme. Přidáme nakrájený pórek a žampiony. Chvilku restujeme, poté přidáme houbový bujon, zalijeme vodou a dusíme do měkka.
Dle chuti osolíme, opepříme a přidáme smetanu. Podle konzistence omáčku ještě trochu zahustíme a provaříme.
Podáváme s vařenými těstovinami.
Poznámka od kuchařky
Pro přípravu receptu jsem použila vepřovou krkovičku, ale může být i plec nebo kýta.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Tagliatelle s masem ve smetanové omáčce
K receptu nejsou žádné komentáře.