Tagliatelle s masem ve smetanové omáčce

Těstoviny Doba přípravy: 30 minut 0 názorů

Těstoviny Doba přípravy: 30 minut 0 názorů

Suroviny 3 porce

300 g vepřového masa
100 g slaniny
4 žampiony
olivový olej
pórek
houbový bujon
sůl
drcený pepř
smetana 31%
tagliatelle

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi rozehřejeme trošku oleje. Slaninu nakrájíme na malé kostičky a vepřové maso na nudličky. Přidáme na pánev a opečeme. Přidáme nakrájený pórek a žampiony. Chvilku restujeme, poté přidáme houbový bujon, zalijeme vodou a dusíme do měkka.

  2. Dle chuti osolíme, opepříme a přidáme smetanu. Podle konzistence omáčku ještě trochu zahustíme a provaříme.

  3. Podáváme s vařenými těstovinami.

Poznámka od kuchařky

Pro přípravu receptu jsem použila vepřovou krkovičku, ale může být i plec nebo kýta.

Komentáře k receptu Tagliatelle s masem ve smetanové omáčce

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: tagliatelle se smetanou omačka na tagliatelle kuřecí maso ve smetanové omáčce z houbami tagliatelle s masem jak pripravit tagliatele tagliatelle se smetanou a houbách smetanové tagliatelle omáčky na tagliatelle taliatele se na smetaně smetanova omacka na tagliatelle tagliatelle s kuřecím masem a smetanou smetanova omacka s gorgonzolou tagliatelle s kuřecím masem a houbami omacka k tagliatelle tagliatelle na smetaně jak připravit tagliatelle tagliatelle s pršutem tagliatele smetanove recept tagliatelle se smetanou tagliatelle recepty se na smetaně