Špikovaná vepřová pečeně po bratislavsku
Trochu pracnější příprava pokrmu vám bohatě vynahradí jeho konečná podoba. Pikantní smetanová omáčka lahodné kořeněné chuti zcela jistě potěší vaše chuťové pohárky. Navíc přidaná zelenina prospěje vašemu zdraví.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špikovaná vepřová pečeně po bratislavsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4vQ0
Moje poznámka
Špikovaná vepřová pečeně po bratislavsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4vQ0
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 6 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 48 minutami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 2 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 2 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 2 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 3 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 3 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 4 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 5 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 5 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 5 hodinami
Tématické fráze:
veprova pecene,
vepřová pečeně recepty,
bratislavská vepřová kýta,
vepřové po bratislavsku,
vepřová plec po bratislavsku,
vepřová pečeně na smetaně,
vepřová kýta po bratislavsku,
bratislavská vepřová plec,
bratislavska hovezi pecene,
špikovana vepřova pečeně,
bratislavská kýta,
maso po bratislavsku,
vepřové maso po bratislavsku,
plecko po bratislavsku,
vepřová pečeně recept,
recepty z vepřové pečeně,
kýta po bratislavsku,
vepřová po bratislavsku,
plec po bratislavsku,
vepřové plecko po bratislavsku
Suroviny:
maso vepřové,
slanina uzená,
smetana zakysaná,
směs zeleninová mražená,
cibule,
sádlo,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
ocet,
máslo,
voda,
sůl,
pepř mletý,
koření nové koření,
bobkový list,
ořech muškátový,
jalovec
Komentáře (11)