Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 968 kJ / 1 904 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 411,65 g |
| Tuky | 18,70 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 963 mg |
| Sodík | 978 mg |
| Sůl | 2,45 g |
| Sacharidy | 19,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kostičky. Osolíme a opepříme. Dáme ho do rozpálené pánve a restujeme.
Krok 2: Mezitím nakrájíme papriky na kostičky, rajčátka na půlky, pórek na kolečka a nať z cibulky.
Krok 3: Do masa, které jsme osmažili, přidáme zeleninu a kukuřici s fazolemi. Přidáme trochu vody a necháme podusit, dokud zelenina s masem nezměkne.
Krok 4: Když jsou maso a zelenina měkké, přidáme protlak, aby se směs na čínu zabarvila. Můžeme ještě přidat podle potřeby trochu vody. Necháme trochu povařit. Dochutíme sladkou chilli omáčkou, v případě potřeby přidáme pepř. Nakonec přidám bramborový škrob, mícháme aby nam nevznikly hrudky, tím se nám vše zahustí.
Zveřejněno 8. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čína wok s jasmínovou rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qEv2
Moje poznámka
Čína wok s jasmínovou rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qEv2
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 7 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 7 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 7 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 7 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 8 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 9 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 9 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 10 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 11 hodinami
Tématické fráze:
cina wok,
wok cina,
čína s rýží,
kuřecí wok,
omáčka k rýži,
wok panev s rýží,
pravá čína s rýží recepty,
kureci čína s ryzi,
pravá čína s rýží,
wok cina recept,
jiska do číny,
čína na wok,
úprava zeleniny wok,
čína s rýži recept,
recept s ryzi,
čína vok,
wok omáčka s ryzí,
ryze s činou,
recept čína s rýží,
recept na pravou čínu
Suroviny:
prsa kuřecí,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá žlutá,
protlak rajčatový,
pórek,
zelená nať,
rajče cherry,
škrob bramborový,
voda,
sůl,
pepř,
kukuřice
Komentáře (8)
Co znamena v surovinach - bramborovy skrob (glutamat)? Skrob je zahustovadlo, glutamat dochucovadlo, ktere muze nahradit max. sul, ale rozhodne nezahusti omacku .