Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 052 kJ / 2 642 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,66 g |
| Tuky | 16,33 g |
| Vláknina | 34,23 g |
| Cholesterol | 10 mg |
| Sodík | 8,06 g |
| Sůl | 20,07 g |
| Sacharidy | 521,85 g |
Postup přípravy
Pak přidáme zbytek surovin a vymísíme pěkně pevné těsto, které necháme dobře nakynout (50-70 minut). Krok 2: Vykynuté těsto na vále dobře propracujeme a utvoříme z něj kulatý nebo oválný bochník, který necháme asi hodinu kynout už na pečící podložce na plechu.
Potřeme vodou po celém povrchu a dáme péct do dobře vyhřáté trouby (220°C) na 50 minut.
Zveřejněno 25. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jogurtový kmíňák s omládkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1OVP
Moje poznámka
Jogurtový kmíňák s omládkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1OVP
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Cizrna s cuketou a rajčaty na cibuli
Přidáno před 1 hodinou
Máslovo-ořechová bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 16 hodinami
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 18 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 21 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládová bábovka ze zakysané smetany
Verunkavh před 6 minutami
Jablkovo-ořechová bábovka
Noumik před 1 hodinou
Flíčky se zelím a uzeným bůčkem
Carlosss40 před 2 hodinami
Vepřová kýta po uhersku
Vosats před 2 hodinami
Topinka s ostrou játrovou směsí
Sahula před 11 hodinami
Krémové smetanové rizoto s hlívou ústřičnou
dandelion.z před 13 hodinami
Makovec IV.
Jandulka18 před 13 hodinami
Marinovaná krkovice s pečenými brambory a česnekem
Trol60 před 13 hodinami
Rychlé, lehké a levné palačinky
Merylas před 14 hodinami
Tématické fráze:
chleba s omládkem,
podmaslovy chleba s omladkem
Suroviny:
voda,
sladěnka,
droždí čerstvé,
mouka hladká,
voda,
olej,
jogurt bílý,
kmín celý,
sůl,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká
Komentáře (9)
Ale jistěže jsme si někteří všimli, že
Než se ale dokopu k omládku, tak např. u tohoto rcp při pohledu na střídu, ale především na kůrku, tak místo psaní zezelenám závistí
https://www.toprecepty.cz/recept/53805-chleba-z-na...
Ľutujem, že si recept nikto nevšimol doteraz, resp. nedal správu o realizácii.