Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 639 kJ / 631 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,00 g |
| Tuky | 37,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 667 mg |
| Sůl | 1,67 g |
| Sacharidy | 8,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilek s mozzarellou a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YwNO
Moje poznámka
Lilek s mozzarellou a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YwNO
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 13 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 14 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 16 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 17 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 18 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 6 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 7 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 9 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 9 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 10 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 10 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 10 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 10 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 11 hodinami
Tématické fráze:
zapečené lilky s červenou čočkou,
lilkové lasagne s susenyma rajcatama a mozzarelou,
recept z lilku a mozzarelou,
gratinovaný lilek s rajčaty a mozarellou,
lilek pečený s mozarelou a rajcaty,
lilek s mozarellou,
lilek a mozarela,
plněný lilek s mozzarellou,
lilek s mozzarelou,
lilek s mozarelou a rajcaty,
lilek s mozarelou a rajcaty,
lilek s rajčaty a mozzarelou,
italské lilkové lasaně s mozzarellou,
lilek s mozzarelou a rajcaty recepty,
lilek s rajčaty a mozarelou
Suroviny:
lilek,
sýr mozzarella,
rajče cherry,
sůl,
pepř,
bazalka čerstvá
Komentáře (1)