Suroviny
Porce: 40-50 kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 49 947 kJ / 11 938 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 886,13 g |
| Tuky | 918,33 g |
| Vláknina | 10,83 g |
| Cholesterol | 2,32 g |
| Sodík | 34,73 g |
| Sůl | 85,00 g |
| Sacharidy | 30,48 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve z masa odstraníme blány a šlachy. 1-2 kg masa nameleme na jemno. Ostatní maso umeleme na mašince o průměru 8 -10 milimetrů. Přidáme ostatní suroviny a vše řádně promícháme a dáme na 4 dny do lednice proležet.
Krok 2: Po 4 dnech maso vyndáme, nalijeme do něj asi 1/2 l studené vody a pořádně promícháme. Maso nabíjíme do střívek nabíječkou nebo jde vyrobit nástavec na mašinku na maso a lehce ho tam namelme.
Krok 3: Klobásy vložíme do rozehřáté udírny a při mírném topení budou hotové za 2 1/2 hodiny.
Zveřejněno 27. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mé dobré klobásky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9MZP
Moje poznámka
Mé dobré klobásky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9MZP
Nejnovější recepty
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Hrníčkový perník podle Kamily Nývltové
Přidáno před 5 hodinami
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 7 hodinami
Polévka s kurkumou
Přidáno před 15 hodinami
Bulgur s houbami a sušenými rajčaty
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Míša řezy od maminky
Kratule před 22 minutami
Vepřové pečené na cibuli
boxerka69 před 1 hodinou
Brokolicová polévka
jiri.petricek76 před 1 hodinou
Jablkové hrnkové lívanečky
Ajkalajka před 1 hodinou
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
janik62 před 1 hodinou
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Wacor před 1 hodinou
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 2 hodinami
Pórková polévka
freynka před 2 hodinami
Bábovka "rychlovka & rumovka"
Mettynka před 2 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 2 hodinami
Tématické fráze:
recepty na predni hovězí maso,
příprava střívek na klobásy,
střívka na klobásky,
priprava klobasek,
příprava masa na klobásky,
jak si pripravit maso na klobasky,
dodre recepty na klobasy,
dodre recepty na klobasy,
příprava střívka na klobásky,
nabíječka střívek,
bavorské klobásy vyrobit,
klobásky z králíčího mletého masa,
nabíječka na klobásky,
příprava střívka na na klobásy
Suroviny:
bůček vepřový,
maso hovězí,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
kmín mletý,
česnek,
cukr moučkový,
paprika sušená pálivá,
sůl,
střívka vepřová,
bůček vepřový
Komentáře (1)