Suroviny
Porce: 40-50 kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 49 947 kJ / 11 938 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 886,13 g |
Tuky | 918,33 g |
Vláknina | 10,83 g |
Cholesterol | 2,32 g |
Sodík | 34,73 g |
Sůl | 85,00 g |
Sacharidy | 30,48 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve z masa odstraníme blány a šlachy. 1-2 kg masa nameleme na jemno. Ostatní maso umeleme na mašince o průměru 8 -10 milimetrů. Přidáme ostatní suroviny a vše řádně promícháme a dáme na 4 dny do lednice proležet.
Krok 2: Po 4 dnech maso vyndáme, nalijeme do něj asi 1/2 l studené vody a pořádně promícháme. Maso nabíjíme do střívek nabíječkou nebo jde vyrobit nástavec na mašinku na maso a lehce ho tam namelme.
Krok 3: Klobásy vložíme do rozehřáté udírny a při mírném topení budou hotové za 2 1/2 hodiny.
Zveřejněno 27. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mé dobré klobásky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9MZP
Moje poznámka
Mé dobré klobásky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9MZP
Nejnovější recepty
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 9 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 12 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 12 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 12 hodinami
Fettuccine ve smetanové omáčce s krémovými žampiony a kuřecím masem
Přidáno před 12 hodinami
Piškotové řezy s džemem, mascarpone krémem a šlehačkou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 7 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 9 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 9 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 10 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 10 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 11 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 12 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 13 hodinami
Extra rychlé lívance
oplovka před 14 hodinami
Ostružinové poháry
Alena445 před 14 hodinami
Tématické fráze:
recepty na predni hovězí maso,
příprava střívek na klobásy,
střívka na klobásky,
priprava klobasek,
příprava masa na klobásky,
jak si pripravit maso na klobasky,
dodre recepty na klobasy,
dodre recepty na klobasy,
příprava střívka na klobásky,
nabíječka střívek,
bavorské klobásy vyrobit,
klobásky z králíčího mletého masa,
nabíječka na klobásky,
příprava střívka na na klobásy
Suroviny:
bůček vepřový,
maso hovězí,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
kmín mletý,
česnek,
cukr moučkový,
paprika sušená pálivá,
sůl,
střívka vepřová,
bůček vepřový
Komentáře (1)