Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 330 kJ / 557 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,74 g |
| Tuky | 12,58 g |
| Vláknina | 26,14 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 128 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 79,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařené vepřové v omáčce s brambory a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p5Ny
Moje poznámka
Vařené vepřové v omáčce s brambory a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p5Ny
Nejnovější recepty
Salát Beluga
Přidáno před 9 hodinami
Čočka na česneku
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová roláda plněná houbami a slaninou, celerové pyré
Přidáno před 14 hodinami
Plněné bramborové knedlíky škvarky a houbami
Přidáno před 17 hodinami
Sekaná se smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí kousky se smetanovým špenátem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté maso na špagety
Rostyg před 4 minutami
Steaky z vepřové panenky se zeleninou
Pavelvan před 8 minutami
České housky-rohlíky
Dieta před 27 minutami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
brtna před 38 minutami
Vajíčková pomazánka
poirotka před 1 hodinou
Poctivá fazolačka
poirotka před 1 hodinou
Chutné vafle
lucieeeek před 1 hodinou
Kynuté knedlíky
magdalenka před 1 hodinou
Vaječná tlačenka
magdalenka před 1 hodinou
Smažený lilek
magdalenka před 1 hodinou
Tématické fráze:
vepřové na žampionech,
žampiony recepty,
varene zampiony,
vepřové na omáčku,
žampiony recept,
brambory s omáčkou,
recepty se žampiony,
omáčka na brambory,
vepřové žebro se zampionama,
vepřová kýta s rýží,
vařené vepřové,
recepty s žampiony,
recepty vaření szampiony,
omacka na varene brambory,
vepřové maso na žampionech,
vařené vepřové na žampionech,
veprova pecene a žampionová omáčka,
omáčky recepty,
kotlety na žampionech s rýží,
recepty veprove zampiony
Suroviny:
brambory,
žampióny,
cibule,
česnek,
mrkev,
celer,
smetana,
mouka hladká,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (3)