Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 31 794 kJ / 7 600 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 159,00 g |
| Tuky | 22,40 g |
| Vláknina | 275,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 51,17 g |
| Sůl | 125,00 g |
| Sacharidy | 1 570,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve uvaříme řepu. Zelí s cibulí nastrouháme, dáme do velkého hrnce a přidáme vařenou, oloupanou, nastrouhanou řepu a kmín.
Krok 2: Svaříme vodu s octem, solí, cukrem a nalijeme do hrnce na pokrájenou zeleninu. Vaříme 10 minut od bodu varu. Horké plníme do sklenic a sterilujeme 10 minut na 80°C.
Krok 3: Vím, že tu najdete podobné recepty, ale takto to dělala maminka a já po ní.
Zveřejněno 9. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Míchaná čevená řepa se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Z3y
Moje poznámka
Míchaná čevená řepa se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Z3y
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 13 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 17 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 20 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno 1. 11. 2025 22:25:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 5 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 6 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 6 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 8 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 8 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 9 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 9 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 9 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 9 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Tématické fráze:
červená řepa se zelím,
červenou řepou se zelím
Suroviny:
řepa červená,
zelí,
cibule,
voda,
ocet,
cukr,
sůl,
kmín celý
Komentáře (5)