Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 523 kJ / 2 754 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,25 g |
Tuky | 15,05 g |
Vláknina | 23,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 555,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Langoše III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2Ol
Moje poznámka
Langoše III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2Ol
Nejnovější recepty
Kuřecí špenátová roláda s tarhoňou
Přidáno před 7 hodinami
Krémová tarhoňa s tuňákem a cottage sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Jahodové cheesecake řezy
Přidáno před 18 hodinami
Bezlepkové ovocné knedlíky
Přidáno 9. 6. 2025 17:01
Karamelová kaše s jahodami
Přidáno 9. 6. 2025 14:03
Mléčná omáčka s česnekovými výhonky
Přidáno 9. 6. 2025 12:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovice s gulášovou šťávou
Aknytsirk před 6 hodinami
Jahodový džem
danakejklickova88 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Ryskova7 před 7 hodinami
Koprová omáčka
Obcasna_kucharka před 8 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Edibara před 10 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Michaelka93 před 14 hodinami
Tvarohové koblížky (rychlé a chutné)
Kacenecka před 15 hodinami
Holandské řízky
Ala17 před 15 hodinami
Čína od Ajveny
Buba48 před 18 hodinami
Babiččiny kedlubny na smetaně
nespokojenost před 18 hodinami
Tématické fráze:
langoše,
langoše recept,
příprava langošů,
recept na langose,
nadýchané langoše,
recept langoše,
langoš recept,
langoše v prášku,
cesto na langoše,
langoš,
langoše z prášku do pečiva,
příprava langoše,
domáce langoše,
langose recepty,
recepty na langoše,
langose priprava,
langos recepty,
langoše s bramborou,
dobre langose,
priprava langosov
Suroviny:
mouka hladká,
brambory,
droždí,
cukr,
sůl,
voda
Komentáře (17)
pa.
A ak nemáme hladkú múku, kľudne dajte polohrubú.
Niekto zas robí cesto iba z múky, vody a droždia.
Pôvodne sa lángoše piekli z chlebového cesta pri pečení chleba.