Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 577 kJ / 855 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,69 g |
Tuky | 23,33 g |
Vláknina | 12,72 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 316 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 25,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Shawerma (šaverma) po mojom
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZyj
Moje poznámka
Shawerma (šaverma) po mojom
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZyj
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 10 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
šavarma,
kuře šavarma,
kuřecí šavarma,
tahin,
tahina,
tahina recept,
hrnec tahin,
hovězí šaverma,
šavarma recepty,
šavarma recept,
sezamová pasta tahina,
recept na kuře šaverma,
kuře shawarma,
kuřecí šaverma,
maso dáme do kuchty,
recept na kure savarma,
tahin hrnec,
shawerma maso,
kuřecí tahin,
kuřecí shawerma
Suroviny:
maso hovězí,
ocet,
ocet,
cibule,
sůl,
pepř,
indický kmín,
rajče,
petrželka,
voda,
voda,
pasta sezamová
Komentáře (11)
* JanaAli - mäsko si dáme do kuchty - jaký hrnec je kuchta? Domnívám se, že by to mohl být tlakový hrnec-"papiňák".