Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 610 kJ / 1 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,91 g |
Tuky | 77,83 g |
Vláknina | 16,17 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 745 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 65,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těftěli v rajské
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQ5L
Moje poznámka
Těftěli v rajské
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQ5L
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 5 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno 15. 10. 2025 20:18:42
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Loštická cibulačka
Sahula před 15 minutami
Babiččina kulajda
rapav před 34 minutami
Loštické kuře
Sahula před 1 hodinou
Ledvinky po uhersku
Sahula před 1 hodinou
Ledvinky na paprice
Sahula před 1 hodinou
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 4 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 4 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 4 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 5 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 5 hodinami
Tématické fráze:
těftěly v rajčatové omáčce,
dalmanske cufty,
čufty v rajské omačce,
dalmácké čufty,
těftěly v rajské omáčce,
čufty s rajskou omáčkou,
dalmátské čufty v rajské omáčce,
dalmácké čufty recept,
těftěli v rajské omáčce,
čufty v rajské omáčce recept,
balkánské čufty,
rajská omáčka s čufty,
těvtěly,
těftěly s rajskou omáčkou,
dalmanske cufty recept,
mleté maso s rajskou omáčkou,
cufty s rajskou,
čufty v rajské,
těvtěli,
tefteli s rajskou omáčkou
Suroviny:
maso mleté,
rohlík,
cibule,
protlak rajčatový,
kečup sladký,
mouka hladká,
mléko,
bobkový list,
pepř,
koření nové koření,
koření hřebíček,
tymián,
bazalka čerstvá,
skořice,
česnek,
cukr,
sůl,
masox,
olej
Komentáře (42)
Díky tobě i Aničce
vařila jsem k zítřejšímu obídku,s předstihem,protože budu v práci..
Těftěli
a nelituju..je vynikající
ale jak píšeš,dovedu si k tomu představit i těstovinu nebo knedlík,možná i gnocchi by nebyly marné
dala jsem rajčátka s bazalkou v plechovce,jinak jsem se držela originálu...mňáám
bodík už ti letěl dřív(to za ten název
Zhrniem: veľmi, veľmi nám chutilo! (+)