Suroviny
Porce: cca 6 - 8 ks (dle velikosti)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 704 kJ / 1 841 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,25 g |
| Tuky | 9,77 g |
| Vláknina | 21,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 368,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Farmářské bagety nebo bulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmQ5
Moje poznámka
Farmářské bagety nebo bulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmQ5
Nejnovější recepty
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Hrníčkový perník podle Kamily Nývltové
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 6 hodinami
Polévka s kurkumou
Přidáno před 13 hodinami
Bulgur s houbami a sušenými rajčaty
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolicová polévka
jiri.petricek76 před 6 minutami
Jablkové hrnkové lívanečky
Ajkalajka před 6 minutami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Wacor před 35 minutami
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 50 minutami
Pórková polévka
freynka před 52 minutami
Bábovka "rychlovka & rumovka"
Mettynka před 57 minutami
Krupicová kaše
Roobass před 1 hodinou
Rychlá frankfurtská polévka
Zdvihal před 1 hodinou
Zapečené křenové brambory
cookamater před 1 hodinou
Kuřecí soté s brokolicí
Kdyzjehlad před 1 hodinou
Tématické fráze:
bagety z zitne mouky,
nejlepší recepty na bagety,
žitné bagety,
žitná bageta,
domácí bageta recepty výborná,
bageta z žitné mouky,
rychlé bagety,
rychla bageta,
žitná bageta recept,
bagety ze žitné mouky,
rychlé domácí bagety,
zitne bulky,
bulky z žitné mouky,
nejlepší recept na chlebové bagetky,
rychlé bagety pečeme,
bageta ze žitné mouky,
chlebové bulky,
jednoduchá bageta,
vesnicka bulka,
rýchlé domácí bagetky
Suroviny:
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
sůl,
cukr,
voda,
droždí čerstvé,
mouka hladká
Komentáře (79)
(Sused naťahoval krk cez plot a evidentne nasával vôňu z pečenia...
Jen těch osm kusů
Stejně postupuju při pečení chleba. Kdysi jsem dostala kvásek (už ani nevím, jak je to dlouho, minimálně 5 let) s návodem, jak na to. Chleba se peče v nádobě a lze ho udělat jen z hladké pšeničné mouky včetně přikrmování kvásku. Od té doby peču podle stále stejného rituálu a celá ta léta živím stejný kvásek - dokonce s ním jezdím i na letní byt. Jen obměňuji mouky, střídám klasickou hladkou s celozrnnými, pšeničnou, žitnou, špaldovou, přidávám třeba slunečnicová semínka nebo ovesné vločky atd. Kvásek už teď živím žitnou celozrnou moukou. Mám pokaždé jiný chleba, ale postup zůstává!
(Piekla som cca 15 min. pri 240 st, potom 10 min. pri 180 st. C, na začiatku som rúru zaparila vodou.)
Doporučujem všetkým, recept spoľahlivý, ako všetky od teba!
(Ako dôkaz pridávam foto.)
helena99: Děkuji za vyzkoušení