Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Farmářské bulky z remosky

Hodnocení receptu je 5,0 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 135 min Doba přípravy: 90 min Doba tepelné úpravy: 45 min

135 min (90 min příprava + 45 min tepelná úprava)

21. 4. 2021 14:56

Suroviny pro 12 kusů

12 kusů

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 787 kJ / 1 861 kcal
Bílkoviny55,50 g
Tuky26,25 g
Vláknina20,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,81 g
Sůl12,00 g
Sacharidy340,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jak na kynuté těsto bez domácí pekárny: https://www.toprecepty.cz/recept/24963-jak-na-vyro...

Díky přidaným vařeným bramborám jsou bulky vláčné i druhý den.

Recept je určen pro větší remosky Grand o průměru 32 cm.

Kmín na povrchu nedrží tak dobře, jako kdyby byl povrch potřený rozšlehaným vejcem. Ale mám obavy, aby se pak povrch v remosce více nepřipaloval. Ale někdy vyzkouším. :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas

15. 9. 2022 10:46

lecho: Děkuji za pochvalu, jsem velice ráda, že recept nezklamal. Se slunečnicovým semínkem budou senzační.:-K:yes:

lecho lecho

15. 9. 2022 07:05

Tyhle bulky jsou luxusní. Peču často, jsou nadýchané jako peříčko. Bulky "namočím" do slunečnicového semínka a dám do remosky. Upečené slunečnicové semínko je velká dobrota.

Merylas Merylas

25. 4. 2021 15:37

Jaromira18: Děkuji.:-K
Palika: Jdou dát různá semínka. My máme nejraději kmín. Je ale pravda, jak píšu i v receptu, že nedrží tak pevně, jako když se povrch potře vejcem.

Palika Palika

25. 4. 2021 14:33

Zkusím místo kmínu mák. :yes:

Jaromira18 Jaromira18

22. 4. 2021 20:22

:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, mouka hladká celozrnná, sůl, brambory, voda, olej, droždí čerstvé, bulka, kmín celý

TopRecepty.cz

Farmářské bulky z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rLgL