Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 023 kJ / 2 156 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 237,22 g |
| Tuky | 33,20 g |
| Vláknina | 76,93 g |
| Cholesterol | 450 mg |
| Sodík | 1,05 g |
| Sůl | 2,24 g |
| Sacharidy | 171,37 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kousky, cibuli na půlměsíčky, česnek nadrobno, kořenovou zeleninu na menší kostky, rajčata a papriku na plátky (proužky).
Krok 2: Na rozpáleném sádle opečeme cibuli s česnekem, kořenovou zeleninou a drceným kmínem dozlatova, přidáme maso a zarestujeme. Vsypeme mletou papriku a necháme ji pustit barvu. Pak podlijeme vodou těsně nad maso, osolíme, opepříme a zakryté vaříme téměř doměkka.
Krok 3: Přidáme brambory (na kostičky nakrájené i ty najemno strouhané), rajčata, papriku a lečo, podlijeme vínem a dovaříme doměkka. Ke konci jsme do guláše přidali krájenou nať libečku a v dlaních rozemnutou majoránku.
Zveřejněno 26. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jelení guláš (kotlíkový)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3M29
Moje poznámka
Jelení guláš (kotlíkový)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3M29
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 13 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 14 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 17 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 17 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 18 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 6 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 7 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 9 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 9 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 10 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 10 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 10 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 10 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 11 hodinami
Suroviny:
maso jelení,
cibule,
sádlo vepřové,
mrkev,
celer,
petržel,
paprika sušená sladká,
kmín drcený,
česnek,
majoránka,
sůl,
pepř mletý,
rajče,
paprika,
lečo sterilované,
brambory,
víno červené
Komentáře (1)