Holandský řízek s medvědím česnekem
Holandský řízek je z mletého vepřového masa a sýru. Šťavnatý a křehký, plný chuti. Přidejte do masové směsi pro tentokrát čerstvý medvědí česnek a dozlatova usmažené řízky podávejte s vařenými bramborami a čerstvou pažitkou.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 323 kJ / 1 511 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 179,22 g | 
| Tuky | 81,24 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 1,48 g | 
| Sodík | 2,65 g | 
| Sůl | 6,34 g | 
| Sacharidy | 15,80 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Mleté maso vložíme do misky, přidáme nastrouhaný sýr, jemně nakrájené listy medvědího česneku, sůl, pepř a promícháme. Nakonec zahustíme strouhankou.
	Krok 2: Z připravené hmoty vytvoříme karbanátky, které obalíme klasicky v trojobalu - v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance.
	Krok 3: Připravené holandské řízky smažíme v rozehřátém oleji ve fritovacím hrnci nebo na pánvičce
	Krok 4: Usmažené řízky podáváme s vařenými bramborami, které dozdobíme pažitkou.
Zveřejněno 29. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Holandský řízek s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1vv3
Moje poznámka
					
				
Holandský řízek s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1vv3
Nejnovější recepty
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 48 minutami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 56 minutami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 2 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 3 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 4 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 4 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 4 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 14 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 16 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 17 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 17 hodinami
						Tématické fráze:
						
							holandský řízek, 
						
						
							recept na holandský řízek, 
						
						
							recepty s medvědím česnekem, 
						
						
							recepty z mletého vepřového masa, 
						
						
							holandský řízek recept, 
						
						
							holandsky hrnec, 
						
						
							rizky, 
						
						
							recepty z mletého hovězího masa, 
						
						
							holandské řízky s medvědím česnekem, 
						
						
							recept holandský řízek, 
						
						
							holandské řízky z medvědího česneku, 
						
						
							holandské řízky z mletého masa, 
						
						
							řízky s medvědího česneku, 
						
						
							holanský řízek s medvědího česneku, 
						
						
							recepty z medvědího česneku, 
						
						
							mleté vepřové maso, 
						
						
							holandský řízek ve fritovacím hrnci, 
						
						
							hovězí mleté maso recepty, 
						
						
							recept mleté maso medvědí česnek, 
						
						
							recepty na holandský řízek
						
					
						Suroviny:
						
							maso vepřové mleté, 
						
						
							sýr eidam, 
						
						
							vejce, 
						
						
							strouhanka, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							list medvědího česneku, 
						
						
							vejce, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							strouhanka, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pažitka, 
						
						
							olej
						
					
	
			
	
Komentáře (5)