Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 736 kJ / 4 478 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,23 g |
Tuky | 411,07 g |
Vláknina | 6,95 g |
Cholesterol | 392 mg |
Sodík | 8,15 g |
Sůl | 20,03 g |
Sacharidy | 107,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelný koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEz0
Moje poznámka
Zelný koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEz0
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 2 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 2 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 8 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 20 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč
tara23 před 32 minutami
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 1 hodinou
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Makupari před 2 hodinami
Strouhaná buchta II
Xsaxana před 2 hodinami
Strouhaný koláč II
Xsaxana před 2 hodinami
Cajunské kuřecí kousky se zeleninou a těstovinami
Coolbins před 3 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 3 hodinami
Maso po Sečuánsku
ErikaBak před 4 hodinami
Pochoutkový salát II
Lasagnesesyrem před 6 hodinami
Domácí pletýnky
Zinzi před 6 hodinami
Tématické fráze:
zelný koláč na plech,
zelový koláč,
zelové koláče,
slané pečivo recepty,
slané koláče z listového těsta a zelí,
zelny kolac z listoveho testa,
kolač zelnák,
slaný zelný koláč,
zelovekolace,
zelnýkoláč,
koláče plněné zelím,
koláče zelňaky,
bezlepkové zelné placky,
zelná buchta,
koláče zelníky,
zelné pečivo,
zelné placky recept,
zelňáky koláče,
kolač plněny zelím,
zelný koláč s listového těsta
Suroviny:
těsto listové,
bůček uzený,
špek uzený,
slanina uzená,
zelí kysané,
sýr,
cibule,
sůl,
pepř,
kmín celý
Komentáře (9)