Kvašáky
Pusťte se s námi do přípravy pikantních kvašáků, získají si vás na první kousnutí. Kvašená zelenina prospívá trávení i imunitě. Okurky s koprem, křenem a vinnými listy dáme do sklenice, zalijeme nálevem a pak necháme vše týden až dva kvasit.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kvašáky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mwB0
Moje poznámka
Kvašáky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mwB0
Nejnovější recepty
Pudinkové řezy s ovocem
Přidáno před 10 hodinami
Pečený losos s mandlemi
Přidáno před 11 hodinami
Těstovinový salát s pečeným lilkem
Přidáno před 13 hodinami
Palačinky s horkým ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí na paprice
Přidáno před 17 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, houbami a parmazánem
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný piškotový korpus
workous před 7 hodinami
Celozrnné dalamánky
Jedlik před 8 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
RenataSoukupova před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
palikx před 9 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
astosch před 9 hodinami
Pórkový krém
Kajkajak před 10 hodinami
Zapečené těstoviny se salámem, sýrem a vajíčkem
finetoxic před 11 hodinami
Krůtí prsa plněná, obalená a smažená
cora666 před 12 hodinami
Karlovarské knedlíky I
sabatova.daniela@tiscali.cz před 12 hodinami
Karibské kuřátko podle Jacka Sparrowa
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
nálev na kvašáky,
domácí kvašáky,
okurky kvašáky recept,
okurky kvasaky,
domácí kvašáky recept,
kvašáky do sklenic,
kvašáky nálev,
kvašaky okurky,
nejlepší recept na kvašáky,
recept na domací kvašaky,
recept na okurky kvašáky,
nálev na okurky kvašáky,
nálev kvašáky,
příprava kvašáků,
kvašáky bez vinného listu,
kvašené okurky recept,
recepty okurky kvasaky,
nakladani kvašáku,
kvašene okurky,
nejlepsi kvasaky
Suroviny:
okurka čerstvá,
kopr,
křen,
listy vinné,
voda,
sůl
Komentáře (42)
okurky jsou super!!!!!!!!!! bez různých pachutí
zkoušel jsem je ve všech upravách s koprem-pachut kopru cítíte pak 2 hodiny po požití kvašáku.(někdo to má třeba rád?)
žádný křen !!!-křenovky
ani žádné feferonky-pak ostré !
žádné vinné či jiné listy.
Dobrou chut.prostě klasika.