Zeleninová polévka s kapustičkami a tofu knedlíčky
Polévku, jejíž nutriční hodnotu zvýšíte využitím tofu v zavářkových knedlíčcích, si snadno připravíte podle našeho receptu. Po půlhodině přípravy bude stát na stole a dobře naladí vaše strávníky před podáním hlavního chodu.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 235 kJ / 1 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,32 g |
Tuky | 58,80 g |
Vláknina | 17,42 g |
Cholesterol | 702 mg |
Sodík | 140 mg |
Sůl | 0,44 g |
Sacharidy | 171,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová polévka s kapustičkami a tofu knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68BkO
Moje poznámka
Zeleninová polévka s kapustičkami a tofu knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68BkO
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 14 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 18 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 20 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 23 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí smetanový pekáček
mar.bystricka před 1 minutou
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
janatka před 1 hodinou
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 1 hodinou
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 2 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 2 hodinami
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 3 hodinami
Bohatý ostružinový koláč
Tarantule před 3 hodinami
Domácí kečup
Baruska. před 5 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 9 hodinami
Suroviny:
máslo,
cibule,
mrkev,
celer,
petržel,
kapustičky,
sůl,
pepř mletý,
vývar zeleninový,
tofu bílé,
žloutek,
sůl,
pepř mletý,
česnek,
pažitka,
prášek do pečiva,
mouka polohrubá
Komentáře (4)