Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 587 kJ / 618 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,48 g |
Tuky | 27,56 g |
Vláknina | 23,32 g |
Cholesterol | 94 mg |
Sodík | 211 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 21,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli usmažíme na oleji do růžova.
Krok 2: Přidáme maso nakrájené na menší kousky, zamícháme a přiklopíme poklicí. Po vydušení vlastní šťávy maso osolíme, opepříme a podlijeme vodou. Za občasného zamíchání a podlévání udusíme maso téměř do měkka.
Krok 3: Poté přidáme žampióny nakrájené na menší kousky a dusíme ještě asi 15 minut. Přidáme na malé kousky rozebranou brokolici a mrkev nastrouhanou na hrubo. Zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve studené vodě. Provaříme, dochutíme solí a odstavíme. Příloha dle vlastního výběru.
Zveřejněno 24. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí v žampiónech s brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DZBy
Moje poznámka
Hovězí v žampiónech s brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DZBy
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 17 minutami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 1 hodinou
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 4 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 5 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 13 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 50 minutami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 1 hodinou
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 1 hodinou
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 2 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 2 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 2 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 4 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 4 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 11 hodinami
Suroviny:
přední hovězí,
olej slunečnicový,
cibule,
žampióny,
brokolice,
mrkev,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká
Komentáře (5)