Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 026 kJ / 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,70 g |
Tuky | 19,88 g |
Vláknina | 6,51 g |
Cholesterol | 648 mg |
Sodík | 2,54 g |
Sůl | 5,98 g |
Sacharidy | 39,88 g |
Postup přípravy
Směs necháme vychladnout a poté jí natřeme na zlehka naklepané, osolené a opepřené kotlety. Necháme marinovat nejméně 24 hodin, z toho část času samostatně rozložené, aby marináda zůstala na mase a jakoby na něm zaschla. Ideální doba marinování jsou dva dny. Krok 3: Plátky s marinádou obalíme v rozšlehaných vejcích a strouhance a uložíme na hodinu do ledničky. Poté smažíme v rozpáleném oleji jako řízky, z obou stran dozlatova.
Podáváme nakrájené na proužky, přelité hotovou tonkantsu omáčkou. Přílohou by mohla být ochucená rýže nebo asijské těstoviny, například smažené a pikantní zelný salát.
Zveřejněno 25. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotleta na způsob japonského tonkatsu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZng
Moje poznámka
Kotleta na způsob japonského tonkatsu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZng
Nejnovější recepty
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno před 19 hodinami
Dušená mrkev s medailonky z panenky
Přidáno 14. 5. 2025 12:59
Jednoduché rizoto s mletým masem
Přidáno 14. 5. 2025 12:27
Vaječný bagel
Přidáno 13. 5. 2025 19:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květákový mozeček
radekfiala před 49 minutami
Mřížkový jablkový koláč
Evculina84 před 1 hodinou
Jablečný koláč s tvarohem
Evculina84 před 1 hodinou
Rychlá domácí pizza
anastaziesilna před 1 hodinou
Pečený bůček
BANIK9 před 1 hodinou
Karbanátky s medvědím česnekem
Jaruskaa před 2 hodinami
Žampiónová polévka
Michal1968 před 3 hodinami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Jandulka13 před 4 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
TerezaZinkeova před 4 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
Jan Nemec před 5 hodinami
Tématické fráze:
kotleta,
vyrobit pánko strouhanku,
panko strouhanka,
jak vyrobit panko strouhanku,
co je pánko strouhanka,
strouhanka panko,
japonská strouhanka,
panko strouhanka recept,
domácí panko strouhanka,
japonská strouhanka pánko,
asijská strouhanka,
pankostrouhanka,
japonske recepty,
ton katsu omáčka,
katsu kari,
japonská jídla recepty,
co je pankostrouhanka,
japonská panko strouhanka,
panko recept,
zelný salát podle japonců
Suroviny:
kotleta vepřová,
sůl,
pepř,
jablko,
mrkev,
cibule šalotka,
protlak rajčatový,
zázvor čerstvý,
česnek,
cukr hnědý,
ocet balsamiko,
víno červené,
omáčka sojová tmavá,
vejce,
strouhanka,
olej,
tonkats
Komentáře (20)
Evo, určitě můžeš smažit ve fritéze, pokud jsi na to zvyklá.
Aničko, to krájení jsem odkoukala u Číňanů...
Pokusím se sehnat omáčku a pak jdu do toho
Děkuju všem za zájem.
abych nelítala sem tam
Bodíka posílám předem, protože to nemůže být jiné než dobré
http://www.reluctantgourmet.com/blog/ingredients/p...
Omacka Tomkatsu sa da velmi lahko vyrobit doma :
je to zmes kecupu, worcesterskej , cesnek, zazvor,cukor a ich ryzovy ocot mirin , vsetko prevarit...