Jahodová marmeláda z domácí pekárny
Marmelády jsou jedním z produktů, které nám pomohou ze zpracováním úrody ovoce. Tento recept je koncipován na přípravu marmelády z domácí pekárny. Ta ji uvaří a pak, hotovou marmeládu, už jen naplníme do sklenic.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 455 kJ / 2 260 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,30 g |
Tuky | 2,70 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 543,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodová marmeláda z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OVr
Moje poznámka
Jahodová marmeláda z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OVr
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 1 hodinou
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 3 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 6 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 6 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 1 hodinou
Zapečený špenát
chocho před 3 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 3 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 4 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 5 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 7 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 8 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 9 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 9 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 10 hodinami
Tématické fráze:
domácí pekárna recepty,
recepty pro domácí pekárnu,
recepty domácí pekárna,
domácí pekarny recepty,
merunková marmeláda od babičky,
recept na jahodovou marmeládu,
džem z domácí pekárny,
jahodovy džem z pekarny,
recepty do domácí pekárny,
recepty domácí pekárny,
jahodový džem bez konzervantů,
marmeláda,
recepty z domaci pekarny,
domácí pekárna,
recepty na domácí pekárnu,
jahodový džem v pekarne,
recepty pro domácí pekárny,
džem v domácí pekárně,
domácí pekárny,
džem v pekárně
Suroviny:
jahody,
cukr želírovací,
šťáva citronová
Komentáře (22)
Renata: Neboj se, nic ti nezastříká, normálně pak vymyješ nádobu, jako např. po pečení chleba apod....
Nemmělo tam být - 500g cukru a 1 želírovací cukr 2:1 ???
Ahoj