Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 503 kJ / 1 793 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,62 g |
Tuky | 96,45 g |
Vláknina | 12,05 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 1,81 g |
Sůl | 4,46 g |
Sacharidy | 170,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagetové vlasatice s přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N8mL
Moje poznámka
Špagetové vlasatice s přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N8mL
Nejnovější recepty
Švestkové chutney
Přidáno před 2 hodinami
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno před 10 hodinami
Okurková limonáda
Přidáno před 11 hodinami
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno 25. 7. 2025 13:00:02
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Borůvkové řezy
Luciksch před 21 minutami
Vepřové pikantní nudličky na smetaně s pórkem
Formanova před 21 minutami
Domácí kmínový chleba
Jurasekjurasek před 1 hodinou
Panenka pečená v pepřové omáčce
Viky90 před 1 hodinou
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 1 hodinou
Niva v bramboráku
kimlo před 4 hodinami
Plovdivské maso
poirotka před 4 hodinami
Nejlepší bublanina
skapaju před 5 hodinami
Pekingská polévka
Rasice před 5 hodinami
Zapečené brambory s masem a se smetanou
paprika1000 před 5 hodinami
Tématické fráze:
kuchařka on line,
špejcharova polévka recept,
špejcharová polévka,
špagety v párku,
špagetové chobotnice,
párky propíchané špagetami,
propíchaná buchta,
polévka špejcharova recept,
špagetové těstíčko,
parky propichnute spagetami,
jak se delaj spagety,
špagetové párky,
recepty z párků,
spagety s parkem,
vlasatice lide,
recept špejcharova polévka,
párky se špagetami,
udelam se,
špagety propíchané párky,
špageto-párkové korále
Suroviny:
těstoviny špagety,
párky,
sůl,
olej,
rajče sušené,
olivy černé,
majolka,
mléko,
bazalka čerstvá
Komentáře (69)