Námořnické maso podle ČSN
Recepty podle československých norem jsou jistou zárukou skvělého pokrmu. S našim dalším receptem si tak můžete připravit lahodné hovězí maso doměkka podušené na červeném víně. Ideální přílohou je pak knedlík nebo těstovina.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Námořnické maso podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xWAJ
Moje poznámka
Námořnické maso podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xWAJ
Nejnovější recepty
Frikadelky s houbami
Přidáno před 12 hodinami
Houbičky ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 13 hodinami
Kousky vepřové krkovice na houbách a zelenině
Přidáno před 14 hodinami
Drobenkový hruškový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Domácí šípkový sirup
Přidáno před 17 hodinami
Hovězí nakyselo
Přidáno 27. 9. 2025 21:57:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zavařené papriky
ZboSy před 31 minutami
Šlehačkový závin
Noumik před 8 hodinami
Kuřecí kousky v rajčatovo - smetanové omáčce
Jan Nemec před 9 hodinami
Krkovička s jablky a cibulí
Jan Nemec před 9 hodinami
Bramborák s masovou směsí
MajaFero před 9 hodinami
Malinový zákusok
tejaja před 9 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
David1230X před 9 hodinami
Strouhaný kakaový koláč s tvarohem
luckos před 9 hodinami
Selská omeleta z mikrovlnky
D.strelcova@seznam.cz před 10 hodinami
Hrníčkový perník
Ivana_Eignerova před 10 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
tuk na smažení,
sůl,
pepř mletý,
protlak rajčatový,
voda,
mouka hladká,
víno červené,
vejce,
nať petrželová
Komentáře (2)