Suroviny pro 8 porcí
8porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 763 kJ / 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,63 g |
Tuky | 32,04 g |
Vláknina | 1,41 g |
Cholesterol | 488 mg |
Sodík | 376 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 2,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závitek „Naháč z Vysočiny“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/89Z5
Moje poznámka
Závitek „Naháč z Vysočiny“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/89Z5
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 34 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 42 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 1 hodinou
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
okurky naháče,
dort naháč recept,
okurky naháči,
recept na dort naháč,
vepřový naháč z vysočiny,
recept na okurky naháče,
dort naháč,
okurky naháčky,
vepřový naháč,
jídlo naháč,
nahac jidlo,
krajové speciality vysočina,
naháče z okurek,
naháče okurky,
zavitky z vysočiny,
zavitek,
okurky nahači recept,
recepty z vysočiny,
recept dort nahac,
příloha mf dnes – krajové speciality.
Suroviny:
kýta vepřová,
maso vepřové mleté,
smetana ke šlehání,
kmín drcený,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř mletý,
vývar zeleninový,
cibule,
sádlo
Komentáře (26)
Tak v mém případě - obyčejný foťák (bez návodu na focení) a pokud není za oknem to správné světlo, tak fotky nic moc. Večer mám jedno místo asi 30x30cm a vyjde, nevyjde
A ta okurka - okamžitý nápad toho, co je po ruce.
Díky, ale hlavně zdraví, že jo
No a jídlo, to je bezpochyby výtečné...
Mimosa - šlehačka jde celá do sekané(spojí tu sekanou) a dělá to celé potom šťavnaté, něco zůstane v sekané, něco se vypeče. Těžko se to vysvětluje - ale dobře baští