Srnčí na víně s liškami
Zvěřina a houby, to je typické duo zejména pro období podzimu. Srnčí maso podusíme v troubě s kořením, portským vínem a pomerančovou šťávou. Orestované lišky pak zakomponujeme do výrazné omáčky. Náročnější přípravu vyváží lahodná chuť pokrmu.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí na víně s liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYX3j
Moje poznámka
Srnčí na víně s liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYX3j
Nejnovější recepty
Guláš z václavek
Přidáno před 2 hodinami
Houbičky nakyselo
Přidáno před 4 hodinami
Králičí ledvinky v rozmarýnovo-smetanové omáčce
Přidáno před 8 hodinami
Srnčí na víně s liškami
Přidáno před 9 hodinami
Frgál se švestkami
Přidáno před 18 hodinami
Celerová pomazánka
Přidáno 4. 10. 2025 12:25:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
suneno před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
vanilj před 1 hodinou
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
Jan Nemec před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
Montecarlo před 1 hodinou
Bramborák s masovou směsí
JanaPav před 2 hodinami
Frgál se švestkami
jalamo před 2 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Barunka1 před 2 hodinami
Guláš z vepřového masa s bramborami a houbami
hhoumrr99 před 3 hodinami
Rýžový nákyp
BobBeesheq před 3 hodinami
Rychlé muffiny s kousky čokolády
Dominaj před 3 hodinami
Suroviny:
maso srnčí,
máslo,
olej,
cibule,
víno portské,
sůl,
pepř mletý,
jalovec,
koření nové koření,
pepř černý,
bobkový list,
šťáva pomerančová,
víno portské,
med,
máslo,
houby lišky,
vývar masový,
jíška tmavá instantní
Komentáře (1)