Srnčí na víně s liškami
Zvěřina a houby, to je typické duo zejména pro období podzimu. Srnčí maso podusíme v troubě s kořením, portským vínem a pomerančovou šťávou. Orestované lišky pak zakomponujeme do výrazné omáčky. Náročnější přípravu vyváží lahodná chuť pokrmu.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí na víně s liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYX3j
Moje poznámka
Srnčí na víně s liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYX3j
Nejnovější recepty
Křehký jablečný koláč
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí medailonky na kari s hořčicí
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová plec pečená na zelenině
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí prsa na slanině s hráškovou kaší
Přidáno před 4 hodinami
Nakládaný hermelín s cibulí
Přidáno před 4 hodinami
Londýnské řezy
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené brambory s masem a žampióny
Veritaska před 53 minutami
Křehký jablkový koláč
Potocky před 1 hodinou
Segedínský guláš, jak ho vařila maďarská babička
Luck2 před 1 hodinou
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Kajkajak před 1 hodinou
Bramborový guláš - buřtguláš
Lucie251 před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
test12 před 2 hodinami
Hovězí krk na houbách
test12 před 2 hodinami
Avokádová pomazánečka
AndraV před 2 hodinami
Kotlety v paprikách
david.k před 2 hodinami
Suroviny:
maso srnčí,
máslo,
olej,
cibule,
víno portské,
sůl,
pepř mletý,
jalovec,
koření nové koření,
pepř černý,
bobkový list,
šťáva pomerančová,
víno portské,
med,
máslo,
houby lišky,
vývar masový,
jíška tmavá instantní
Komentáře (5)